Star TV'nin yeni yayın dönemi çekimleri önceki gün tamamlandı. Cemal Alpan'ın yönettiği ve çekimleri iki günde tamamlanan tanıtım filminde Amerikalı görüntü yönetmeni Jim Gucciardo da görev aldı.
Star TV'nin yeni yayın dönemi tanıtım filmi, Orion Stüdyoları'nda çekildi. Bütün oyuncuların Dolapdere Bing Gang'in hazırladığı şarkı eşliğinde dans ettiği çekimler iki günde tamamlandı. Hem devam eden hem de yeni başlayacak olan dizilerin oyuncuları ile kanalın ekran yüzlerini bir araya getiren çekimlerde eğlenceli dakikalar yaşandı. Tanıtım filminin ilk gününde 'İffet', 'Anneler ile Kızları', 'Yalancı Bahar', 'Sihirli Annem' oyuncuları, 'Hayrettin' ve "Star Spor" ekibinden Uğur Önver kamera karşısına geçti. 'Yalancı Bahar"cılar, ilk günün en eğlenceli ekibi oldu. Başrol oyuncuları Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan, enerjileriyle ortamı hareketlendirdi. Öte yandan 'İffet'in başrol oyuncusu Deniz Çakır, beyaz gelinliği ile kalabalık arasında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çekimlerin ikinci günü ise Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar ile başlayıp Nazlı Öztarhan, Emre Karayel, 'Geniş Aile', 'Ay Tutulması', 'Firar' ve 'Papatyam' oyuncularıyla devam etti.
Star Tv