Yalancı Bahar Dizisi Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yalancı Bahar Dizisi Fan Sitesi

Yalancı Bahar Dizisi Fan Sitesine Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
En son konular
» SOKAK POLİSİ 1.Bölüm Eklenmiştir.
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Perş. Ara. 22, 2011 2:29 pm tarafından ibocum_45

» Selam Arkadaşlar Biraz Geç Oldu Kendimi Tanıtmaya Kusura Bakmayın
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Perş. Ara. 22, 2011 2:27 pm tarafından ibocum_45

» 5. Bölüm Reytingleri
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Cuma Ekim 07, 2011 9:47 pm tarafından !Nursena!

» Cansel Elçin
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Çarş. Ekim 05, 2011 4:14 pm tarafından !Nursena!

» Nasıl Gidiyor?
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Çarş. Ekim 05, 2011 4:13 pm tarafından !Nursena!

» Beni Nasıl Tanırsınız?(!Nursena!)
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Çarş. Ekim 05, 2011 4:12 pm tarafından !Nursena!

» 5. Bölüm Özeti
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Salı Ekim 04, 2011 8:08 pm tarafından *MeRve*

» 2. Bölüm Fragman Replikleri
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Salı Ekim 04, 2011 8:07 pm tarafından *MeRve*

» 5. Bölüm Fragman Replikleri
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Salı Ekim 04, 2011 8:06 pm tarafından *MeRve*

En iyi yollayıcılar
*MeRve* (952)
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Vote_lcap2Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Voting_bar2Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Vote_rcap2 
!Nursena! (849)
Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Vote_lcap2Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Voting_bar2Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Vote_rcap2 
Zeyno10 (316)
SaRıSeKeR (141)
'-Gizem (107)
Elvan (54)
Aytac (23)
BilGin (11)
orjnal adam deniz (11)
aytenay (10)

Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım

3 posters
YazarMesaj
SaRıSeKeR
Yeni Üye
Yeni Üye
SaRıSeKeR

Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Empty
MesajKonu: Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım   Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Paz Ağus. 21, 2011 9:54 am

'Bu insanlık dramına duyarsız kalmayalım'
Kızılay ve TİKA işbirliğiyle düzenlenen Somali'ye yardım kampanyası için ünlülerden destek yağdı. Yardımlar siz okuyucularımızın da desteğiyle 1 milyon TL sınırına dayandı

Sabah Gazetesi, Türk Kızılayı ve TİKA tarafından Somali için başlatılan dev yardım kampanyasında toplanan yardımlar katlanarak büyüyor. Başbakanlığın da destek verdiği kampanyaya en son Özdoyuran Gıda 10 ton un, Kalecik Un 15 ton un, Ahmet Güzen 25 ton un ve Osmanlı Un Sanayi firmaları 150 ton un yardımında bulundu. Karaman Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü, Bumas Karaman Bulgur Fabrikası, Ankara Un Sanayi A.Ş.'de, gıda yardımı yaptı. Dünya Göz Hastanesi de, ilk etapta çocuk maması ve süt tozu için 20 bin lira bağışladı. Yardım kampanyasına destek verenlerin bağışladığı nakit 905 bin TL'yi buldu. Kampanyaya ünlülerden de destek, övgü ve dayanışma mesajları geldi. İşte o mesajlar;
Ebru Gündeş: SABAH Gazetesi'nin duyarlı davranışını takdir ediyorum ve tüm halkımızı Somali'ye yardıma çağırıyorum.
Sibel Can: SABAH Gazetesi'ni kutluyorum. Bu mübarek ayda Somali'deki açlık, sefalet, çocukların gözlerindeki anlatılmaz acı dolu ifade herkes gibi beni de inanılmaz üzüyor.
Ebru Cündübeyoğlu: Özellikle çocuklar bundan çok etkileniyor. SABAH gibi büyük bir gazetenin bu bölgeye yardım kampanyası düzenleyip öncülük yapması örnek bir davranış... Gazetenizi ve kampanyaya katılan tüm duyarlı vatandaşlarımızı tebrik ediyorum.
Gülben Ergen: Bu dünyanın başka bir yerinde aç kalan, hastalıklarla uğraşan bu insanlara karşı daha fazla duyarlı olmaya davet ediyorum. Yapacağımız her kuruş yardım bir insan kurtaracak belki de. Allah'ın yarattığı her cana yapılan yardım bur şükran borcudur.
Tamer Karadağlı: Açıkçası bir insan ve baba olarak Somali'de yaşanan sıkıntıları görünce içim acıyor. Bazen bakamıyorum bile gözlerim doluyor nefes alamadığımı hissediyorum. Bu konuda elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Umarım bizim ülkemizin insanları da bu insanlara yardım elini uzatacaktır.
Mehmet Ali Erbil: Sanal âlemde insanlar gereksiz olaylarla uğraşacaklarına birazcık olsun bu konulara eğilseler çok iyi olacak. Öncelikle SABAH'ı böyle bir kampanya yaptığı için tebrik ediyorum. Ben de onların açtığı bu kampanyaya destek vermek için programımda duyurusunu yapacağım. Ayrıca kendi programımda da kampanya başlatarak o feci hayatlara ışık tutmak istiyorum.
Hande Ataizi: Lütfen herkes vicdanını devreye soksun ve elinden geleni yapsın. Sanatçılar bir araya gelip konser versin. Tiyatrocular oyunlar sergilesin. İşadamları oradaki ihtiyaçları öğrenip göndersin. Bu insanlık ayıbına seyirci kalmayalım.
Hande Yener: Somali'de yaşanan acı ve terk edilmişlik bunun en güzel örneği. Biz ülke olarak duyarlı ve vicdanlı insanlarız. Eminim insanlar bu kampanyalara duyarsız kalmayacak ve küçük de olsa bir katkıda bulunup bunu büyütecek. Ben de elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım.
[size=large]Cansel Elçin: Bu kampanya çok önemli bir insanlık hareketidir. Bizler bu harekette sonuna kadar yerimizi alacağız. Halkımızın da bu konuda da gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. [/size]
İdil Fırat: Dünyanın bir ucunda insanlar açlıktan ölürken kulağımızı tıkayarak yaşamımıza sürdürmenin insanlıktan uzak olduğunu düşünüyorum. Kampanyada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. H

Kaynak: Sabah

[/quote]
!Nursena!
Admin
Admin
!Nursena!

MesajKonu: Geri: Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım   Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Paz Ağus. 21, 2011 10:09 am

duyarlı çocuk..Very Happy teşekkürler cnm..Very Happy
*MeRve*
Admin
Admin
*MeRve*

MesajKonu: Geri: Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım   Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım Icon_minitime1Paz Ağus. 21, 2011 7:17 pm

Teşekkürler.
https://yalancibahar.forumdizini.com

Bu İnsanlık Dramına Duyarsız Kalmayalım
1 sayfadaki 1 sayfası