Cansel Elçin Yalancı Bahar'ı Anlattı
'Yalancı Bahar'da 'Dolandırıcı Selim' olarak izleyeceğimiz Cansel Elçin, yeni karakteri için 'Batman'deki Joker kadar sempatik' diyor
Ünlü Oyuncu Radikal'e röportaj verdi.
Yeni diziniz ‘Yalancı Bahar' yakında başlıyor. Konusu nedir?
‘Yalancı Bahar', geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan, ancak daha sonra başka bir hayatı seçen bir kadının öyküsünü işliyor genel olarak. Bu kadını Fahriye Evcen, kocasını ise Serkan Ercan canlandırıyor. Hırsız olan eski sevgili yani Selim'i de ben oynuyorum. Çok fazla deşifre etmek istemiyorum hikâyeyi ama Selim bir şekilde hapse giriyor ve intikam almak istiyor onlardan. Çok iyi planlı bir intikam hazırlıyor. Kendini eğitiyor hapishanede, hiçbir şeyi tesadüfe bırakmak istemiyor. Hikâyemiz de aslında burada başlıyor.
Selim bayağı kötü bir karakter mi yoksa sempatik kötülerden mi? Batman'deki Joker'i sevmiş miydiniz siz?
Ben şahsen sevmemiştim. İşte Selim de o kadar sempatik (gülüyor).
Daha önceki rollerinizde hep çok klas, İstanbul beyefendisi bir Cansel Elçin izlemiştik. Bu sefer farklı bir karakter oynayacağınız için çekinceniz var mı? Hayır, tam tersine mutluluk duyuyorum farklı bir rol olduğu için. Kötü bir adamı oynuyorum diye hiç düşünmüyorum. Kötü kötü bakmıyorum etrafa, sadece onun tutkularını ve isteklerini yaşatmaya çalışıyorum. Ona hak vermeye çalışıyorum. Selim olaylara tek bir açıdan bakıyor. Yenilgiyi kabul etmiyor. Şu an tıraşlısınız gerçi ama bazı bölümler için sakal bırakmıştınız. İnternette okudum, çok değişik gelmiş insanlara.
Hani bahsettim ya, Selim'in birtakım planları var diye. İşte bu planlar için sakalını uzatması gerekiyor. Tanınmamak için mi? Evet, ama şimdi burada planlarını çok da deşifre etmeyelim. Çünkü benim karakterimin dört farklı halini izleyecek seyirciler. Oyunculuk içinde Oyunculuk var bu işte. Selim Oyunculuk yapıyor mesela dizide, o yüzden eğlenceli bir iş bence.
(TelevizyonGazetesi.com)