Ünlü Oyuncu Bir çocuk sevdim'i çok sevmiş
Bülent İnal Milliyet'e verdiği röportajda yeni dizisini anlattı.
“Bitmeyen Şarkı”dan sonra birçok proje teklifi içinden “Bir Çocuk Sevdim”i seçtiniz...
Senaryo grubu, yapımcı, yönetmen, Oyuncu kadrosu çok önemli ama aslolan hikaye. Seyirci sizi neyle severse sonraki projeler için de benzer roller teklif ediliyor. Bu rolü biraz farklı buldum. İlk defa bir dizide her bölüm birini dövmüyorum. Hikayedeki psikolojik derinlikler, çatışmalar, karakterlerin kuruluş biçimi, diyaloglar beni cezbetti. Oynadığımız hiçbir sahne “90 dakikayı doldurayım” diye yazılmış değil.
Timur nasıl bir karakter?
Bana benzemiyor. Geçmişi, hikayesi çok farklı. Sert, gizemli ama onu o hale getiren bir hayatı var. İşinde ve özel hayatında bazı şeyleri çok hızlı yaşamış biri. İç dünyasını herkese kapatarak bunun cefasını çekiyor. 13 yaşında bir kızı var. Kızıyla ilişkisinde hoş yanlar var ama diğer insanlarla biraz mesafeli.
“Bir Çocuk Sevdim'in sözleriyle bağlantılı şeyler olacak”
Çalışma temponuz ne durumda?
Gizemli abi olduğum için ilk bölümlerde az görünüyorum, Tempo sonra yükselecek. Ama çok profesyonel bir ekibimiz var. Yönetmenimiz ne çekeceğini çok iyi biliyor. Hiç beklemiyoruz, herkes saatinde gidiyor, saatinde geliyor. İlk bölümler olmasına rağmen hiç sabahlamadım, sabahlandığını da çok görmedim.
Sezen Aksu'nun “Bir Çocuk Sevdim” şarkısıyla dizinin ilişkisi nedir?
O şarkı kullanılıyor. Sözleriyle bağlantılı şeyler olacak ileride. Zamanla göreceğimiz bütün ilişkiler o şarkının alt metninde var olan şeyler.
(TelevizyonGazetesi.com)