Yalancı Bahar Dizisi Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yalancı Bahar Dizisi Fan Sitesi

Yalancı Bahar Dizisi Fan Sitesine Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
En son konular
» SOKAK POLİSİ 1.Bölüm Eklenmiştir.
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Perş. Ara. 22, 2011 2:29 pm tarafından ibocum_45

» Selam Arkadaşlar Biraz Geç Oldu Kendimi Tanıtmaya Kusura Bakmayın
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Perş. Ara. 22, 2011 2:27 pm tarafından ibocum_45

» 5. Bölüm Reytingleri
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Cuma Ekim 07, 2011 9:47 pm tarafından !Nursena!

» Cansel Elçin
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Çarş. Ekim 05, 2011 4:14 pm tarafından !Nursena!

» Nasıl Gidiyor?
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Çarş. Ekim 05, 2011 4:13 pm tarafından !Nursena!

» Beni Nasıl Tanırsınız?(!Nursena!)
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Çarş. Ekim 05, 2011 4:12 pm tarafından !Nursena!

» 5. Bölüm Özeti
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Salı Ekim 04, 2011 8:08 pm tarafından *MeRve*

» 2. Bölüm Fragman Replikleri
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Salı Ekim 04, 2011 8:07 pm tarafından *MeRve*

» 5. Bölüm Fragman Replikleri
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Salı Ekim 04, 2011 8:06 pm tarafından *MeRve*

En iyi yollayıcılar
*MeRve* (952)
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Vote_lcap2İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Voting_bar2İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Vote_rcap2 
!Nursena! (849)
İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Vote_lcap2İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Voting_bar2İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Vote_rcap2 
Zeyno10 (316)
SaRıSeKeR (141)
'-Gizem (107)
Elvan (54)
Aytac (23)
BilGin (11)
orjnal adam deniz (11)
aytenay (10)

İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum

3 posters
YazarMesaj
Zeyno10
Aktif Üye
Aktif Üye
Zeyno10

İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Empty
MesajKonu: İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum   İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Paz Ağus. 28, 2011 12:13 am

Ünlü Oyuncu Bir çocuk sevdim'i çok sevmiş

Bülent İnal Milliyet'e verdiği röportajda yeni dizisini anlattı. 

“Bitmeyen Şarkı”dan sonra birçok proje teklifi içinden “Bir Çocuk Sevdim”i seçtiniz... 

Senaryo grubu, yapımcı, yönetmen, Oyuncu kadrosu çok önemli ama aslolan hikaye. Seyirci sizi neyle severse sonraki projeler için de benzer roller teklif ediliyor. Bu rolü biraz farklı buldum. İlk defa bir dizide her bölüm birini dövmüyorum. Hikayedeki psikolojik derinlikler, çatışmalar, karakterlerin kuruluş biçimi, diyaloglar beni cezbetti. Oynadığımız hiçbir sahne “90 dakikayı doldurayım” diye yazılmış değil. 

Timur nasıl bir karakter? 

Bana benzemiyor. Geçmişi, hikayesi çok farklı. Sert, gizemli ama onu o hale getiren bir hayatı var. İşinde ve özel hayatında bazı şeyleri çok hızlı yaşamış biri. İç dünyasını herkese kapatarak bunun cefasını çekiyor. 13 yaşında bir kızı var. Kızıyla ilişkisinde hoş yanlar var ama diğer insanlarla biraz mesafeli. 

“Bir Çocuk Sevdim'in sözleriyle bağlantılı şeyler olacak” 

Çalışma temponuz ne durumda? 

Gizemli abi olduğum için ilk bölümlerde az görünüyorum, Tempo sonra yükselecek. Ama çok profesyonel bir ekibimiz var. Yönetmenimiz ne çekeceğini çok iyi biliyor. Hiç beklemiyoruz, herkes saatinde gidiyor, saatinde geliyor. İlk bölümler olmasına rağmen hiç sabahlamadım, sabahlandığını da çok görmedim. 

Sezen Aksu'nun “Bir Çocuk Sevdim” şarkısıyla dizinin ilişkisi nedir? 

O şarkı kullanılıyor. Sözleriyle bağlantılı şeyler olacak ileride. Zamanla göreceğimiz bütün ilişkiler o şarkının alt metninde var olan şeyler. 
(TelevizyonGazetesi.com)
!Nursena!
Admin
Admin
!Nursena!

MesajKonu: Geri: İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum   İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Paz Ağus. 28, 2011 9:05 am

teşekkürler..
*MeRve*
Admin
Admin
*MeRve*

MesajKonu: Geri: İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum   İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Paz Ağus. 28, 2011 11:05 am

Teşekkürler.
https://yalancibahar.forumdizini.com
Zeyno10
Aktif Üye
Aktif Üye
Zeyno10

MesajKonu: Geri: İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum   İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum Icon_minitime1Paz Ağus. 28, 2011 7:44 pm

Rica ederim

İlk Defa Bir Dizide Her Bölüm Birini Dövmüyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hangi Dizide Oynamak İsterdiniz ?
» 2. Bölüm Özeti
» 2.Bölüm Reytingleri
» 3.Bölüm Tahminleri
» 2.Bölüm Yorumları