Konu: Aylin Bu Sezon Daha Çok Dişi! Paz Ağus. 28, 2011 8:09 pm
Aylin Bu Sezon Daha Çok Dişi! Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde bu sezon Aylin'e dikkat edin...
"Aylin çok daha dişi"
Aylin'i yeni sezonda neler bekliyor? Yeni sezonda Aylin, karakteri tam oturmuş bir kadın artık. Yaşadıklarını hazmetmiş ve ayakta durmayı öğrenmiş.
Bu sezon 70'leri izleyeceğiz. Karakterin imajı için ne gibi değişiklikler yapıldı? Aylin'in imajı üzerine çok çalışıldı. Geçen sezondan çok daha dişi. Makyaj daha belirgin. Kıyafetler o kadar güzel ki, giymeye kıyamıyorum. Oyuncak bebek kıyafetleri gibi.
Aylin'in Murat'la evlenmesi tamamen hırs mıydı yoksa Soner'e olan aşkı mıydı? Aylin çok zor zamanlar geçirdi. Evlenmek kurtuluşu gibi görünürken hapishanesi oldu.
Hayalinizde Aylin ve Soner için nasıl bir gelecek var? Hayalimde Murat'ın kendi rızasıyla aradan çekilmesi var. Anlayamıyorum, o durumdayken hâlâ bu kadar direnmesini. Bence uzaklara kaçıp kurtulsunlar. Çoluk çocuğa karışsınlar ve mutlu mesut yaşasınlar.
Diziyle birlikte hayatınızda neler değişti?
Bu dizi benim için büyük bir okul. Her set günü yeni şeyler öğreniyorum ve çok eğleniyorum. Kocaman bir aile olduk. Setteki dayanışma ve yardımlaşmayı çok seviyorum. Hayatımı değiştirdiği kesin. Bana kattıkları tarif edilemez.
Aileniz İngiltere'de yaşıyor. Oradaki hayatınız nasıl? Burada beni en çok ailemden uzak olmam zorluyor. Gidip geliyorum ama yine de çok özlüyorum. Oradayken müzikle ilgileniyorum, beste yapıyorum. Elimden geldiğince onları bir arkadaşımla kaydediyoruz. En büyük eğlencem o.
Tiyatro okurken, okulu dondurdunuz. Üniversite eğitiminize devam edecek misiniz?
İngiltere'de Kent Üniversitesi'nde Tiyatro ve Fransızca çift anadal okuyorum. İkinci senemdeyim ve bölümlerimi çok severek seçtim. Eğitimimi dizi için dondurdum ama devam edeceğim.
"METE ENERJiK, WILMA ŞiRiN"
Erkan Petekkaya (Ali Kaptan): Oyunculuk okulu.
Ayça Bingöl (Cemile): Doğallık.
Emir Berke Zincidi (Osman): Tatlılık.
Aras Bulut İynemli (Mete): Küçük kardeş.
Wilma Elles (Carolin): Şirin.
Yıldız Çağrı Atiksoy (Berrin): Dost.
Meral Çetinkaya (Hasefe): Asil.
Mete Horozoğlu (Soner): Enerjik.
Osman Karagöz (Murat): Heyecanlı.
Renan Bilek (Süleyman): Müzik (TelevizyonGazetesi.com)