Kontrolsüz Yaşadığım Tek Şey Aşk
Yeni dizisi 'Yalancı Bahar'la ekranlara dönmeye hazırlanan güzel Oyuncu Fahriye Evcen "Benim kontrolsüz yaşadığım tek şey aşk galiba" diyor.
Haber: Kontrolsüz Yaşadığım Tek Şey Aşk
Fahriye Evcen, rol aldığı 'Yaprak Dökümü' dizisinin bitmesinin ardından bir süre ekranlardan uzak kaldı. Şimdilerde yeni dizisi 'Yalancı Bahar'la sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Evcen, Oyunculuğu ve aşka bakış açısını Instyle dergisinden Buket Baydar'a anlattı: Daha önce hiç yaşamadığım, tanımadığım duyguları tanımlamam için başkalarının duygularına ihtiyacım oluyor. Bunları keşfetmek, aslında Oyunculuğun adeta bir serüvene dönüştüğü yerin başlangıç noktası. Sanırım o keşif sırasında, farkında olmadan birileri ya da bir şeyler bana ilham veriyor.
RUHUM BATI MÜZİĞİ GİBİ
Oyunculuk net, sivri köşelerden oluşmuyor, daha yuvarlak hatlı bir şey. Ruh hali değişkenliği, ruh halinin tek düze bir şey olmaması... Bu, bence bir Oyuncunun genel hayatının akışını belirleyen bir şey. Ocak ayından bu yana sakin bir dönem geçirdim. Şu an yine her şeye yetişmek zorunda olan Fahriye geri döndü. Ruh halimi Batı müziklerine benzetiyorum, hareketli ve eğlenceli.
ERKEKTE DİŞLER VE ELLER ÖNEMLİ
Bir erkekte dişler ve eller benim için önemlidir. Ama asıl önemli olan, sevdiğimi her dakika yanımda hissetmek. Aşık olduğum zaman onu düşünmeden geçirdiğim an, çok azdır. Bütün hücrelerimde hissederim onu. Aşıksan bazen hırslanabiliyorsun; değilsen ilişkini çok düzgün yaşıyorsun. Aşk tepkini o an göstermeye iter seni. Ben aşkı böyle yaşıyorum. Kontrolsüz yaşadığım tek şey aşk galiba.
SABAH