Yalancı Bahar Dizisi Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yalancı Bahar Dizisi Fan Sitesi

Yalancı Bahar Dizisi Fan Sitesine Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
En son konular
» SOKAK POLİSİ 1.Bölüm Eklenmiştir.
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Icon_minitime1Perş. Ara. 22, 2011 2:29 pm tarafından ibocum_45

» Selam Arkadaşlar Biraz Geç Oldu Kendimi Tanıtmaya Kusura Bakmayın
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Icon_minitime1Perş. Ara. 22, 2011 2:27 pm tarafından ibocum_45

» 5. Bölüm Reytingleri
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Icon_minitime1Cuma Ekim 07, 2011 9:47 pm tarafından !Nursena!

» Cansel Elçin
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Icon_minitime1Çarş. Ekim 05, 2011 4:14 pm tarafından !Nursena!

» Nasıl Gidiyor?
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Icon_minitime1Çarş. Ekim 05, 2011 4:13 pm tarafından !Nursena!

» Beni Nasıl Tanırsınız?(!Nursena!)
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Icon_minitime1Çarş. Ekim 05, 2011 4:12 pm tarafından !Nursena!

» 5. Bölüm Özeti
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Icon_minitime1Salı Ekim 04, 2011 8:08 pm tarafından *MeRve*

» 2. Bölüm Fragman Replikleri
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Icon_minitime1Salı Ekim 04, 2011 8:07 pm tarafından *MeRve*

» 5. Bölüm Fragman Replikleri
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Icon_minitime1Salı Ekim 04, 2011 8:06 pm tarafından *MeRve*

En iyi yollayıcılar
*MeRve* (952)
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Vote_lcap2"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Voting_bar2"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Vote_rcap2 
!Nursena! (849)
"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Vote_lcap2"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Voting_bar2"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Vote_rcap2 
Zeyno10 (316)
SaRıSeKeR (141)
'-Gizem (107)
Elvan (54)
Aytac (23)
BilGin (11)
orjnal adam deniz (11)
aytenay (10)

"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım"

YazarMesaj
Zeyno10
Aktif Üye
Aktif Üye
Zeyno10

"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Empty
MesajKonu: "O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım"   "O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım" Icon_minitime1Paz Eyl. 04, 2011 8:47 pm

Çeşme'de son kez sahneye çıkan rock'çı Teoman, hayranlarına itiraf etti:

"Müziğe veda mektubunu bilerek basına gönderdim. Geri dönmek için yüzüm kalmasın diye böyle bir şey düşündüm"

Geçtiğimiz ay "Artık pes diyorum. Müziği bırakıyorum" açıklaması, magazin gündemine bomba gibi düşen Teoman; Türkiye'deki son konserini önceki akşam Çeşme'de verdi. Günaydın'ın haberine göre, Soundgarden Festivali kapsamında, Babylon Aya Yorgi'de düzenlenen konsere, Teoman hayranları akın etti.

YÜRÜYEREK GELDİLER
Saatlerce önce konser alanına gelmeye başlayanlar, trafiğin tıkanmasına neden oldu. İki kilometrelik yoldaki araç yoğunluğu üzerine, pek çok kişi konser alanına yürüyerek ulaştı. Teoman; yaklaşık bir saat geç çıktığı konserine 'Paramparça' şarkısıyla başladı. 30 dönümlük alanı dolduran binlerce hayranı, şarkıcıya eşlik etti.

"YÜZÜM KALMASIN DİYE"
İki saat sahnede kalan Teoman, dinleyicilerinin istek şarkılarını da seslendirdi. Kadın hayranlarının çığlıklarla eşlik ettiği ünlü rock'çı, müziğe veda ettiğini bir kez de sahneden açıkladı. Teoman, "Ben müziğe veda mektubunu basına bilerek verdim. Müziğe geri dönmek için yüzüm kalmasın diye böyle yaptım" dedi.

FOTOĞRAFLARI HAYRANLARI ÇEKTİ
Fotoğraf çekmenin yasak olduğu konserde, gazeteciler konser alanı dışında çalışmak zorunda kaldı. Teoman'ın sahnedeki fotoğraflarını da dinleyicileri çekti!
Konserde Pamela Spence de sahneye çıkarken, Wilma Elles, Akasya Türkmen ve yönetmen Mustafa Altıoklar; Teoman'ı dinlemeye gelen ünlü isimler arasındaydı.

"O Mektupla Dönüş Yolumu Kapattım"
1 sayfadaki 1 sayfası