Hadise'ye Sahip Çıktı
Ünlü şarkıcı Kubat, geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs Kaya Artemis Otel 'de konser verdi
Konser öncesinde basın mensuplarının sorul arını yanıtlayan Kubat, konu yurtdışında doğup büyüyen sanatçılara geldiğinde, son günlerde Türkçesi bozuk olduğu için eleştirilen Hadise'ye, şu sözlerle sahip çıktı:
"Yurtdışında bir Türk olarak yaşamanın ne demek olduğunu biliyor musunuz? Kendi topraklarımızın hasretiyle yaşıyoruz. Türkiye'ye gel en gurbetçiler aksanları farklı olduğu için 'Alamancı' olarak nitelendirilip alay konusu oluyor. Bu, biz gurbetçileri çok üzüyor. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerimize ve onların vatan sevgilerine sahip çıkalım."
POP ALBÜMÜ ÇIKARABİLİRİM
Konser öncesinde ünlülerin Twitter'daki atışmalarına da değinen Kubat, "Benim Twitter hesabım yok. Gazetelerden görüyorum ki birçok sanatçı oradan tartışma yaratıyor. Eskiden televizyon aracılığıyla göndermeler olurdu artık moda Twitter! Hiç tasvip etmiyorum bunu! Canlı canlı konuşmak varken sanal yollara başvurmayalım" dedi.
Pop tarzında bir albümle hayranlarının karşısına çıkabileceğini belirten ünlü şarkıcı, konserde 'Misket' adlı parçayı söylerken, hayranlarına şöyle seslendi: "Eurovision'a katılıp 'Misket'i söylesem kesin birinci olurduk. Bu şarkıyı duyan herkes oynamaya başlamazsa, bu mesleği bırakırım. Misket tüm insanların ortak ritmidir. Herkes kendi ülkesine özgü şarkılar söylemeli ama bunu modernize etmeli. Misket, senfonik olmalı."